viernes, 5 de noviembre de 2010

La psicomotricitat

Per a mi és una activitat adreçada als nens entre tres i cinc anys perquè puguin desenvolupar-se com a persones, tant en l’àmbit cognitiu com en el físic, a través del joc. En el transcurs dels seixanta minuts que dura cada classe tenen temps per córrer, riure, compartir, escoltar, aprendre i parlar amb l’única ajuda de material tou, com pugui ser un disc de goma




Psicomotricitat instrumental
És la acció que ha de donar al cuerpo propietats funcionals com pot ser el aprentatge dels posibles técniques aplicades a un determinat gisto deportivo.


Psicomotricitat relacional
La psicomotricitat és una activitat adreçada a que els nens puguin desenvolupar-se com a persones, tant en l'àmbit cognitiu com en el físic, a través del joc. En el transcurs dels seixanta minuts que dura cada classe tenen temps per riure, compartir, escoltar, aprendre i parlar. Amb els exercicis de psicomotricitat es busca que el nen aprengui a fer ús del seu cós i a saber coordinar diversos moviments alhora.

La monitora té un contacte molt estret amb les famílies, informant de tot allò que ha pogut percebre dels nens així com informant dels progressos.

3 comentarios:

  1. la definició de psicomotricitat relacional la troba molt bona, una definició molt completa

    ResponderEliminar
  2. m'agrad molt la definició de psicomotricitat =)i l'imatge tmb es molt bonicaaa

    ResponderEliminar
  3. m ha agradat sobretot a aquesta part
    "La monitora té un contacte molt estret amb les famílies, informant de tot allò que ha pogut percebre dels nens així com informant dels progressos."

    ResponderEliminar